-11%
,

Brother – DCP-L8410CDW


Spread the love
Shpejtesia e printimit  31ppm colour & monoShpejtesia e skanimit  28ipm  colour & monoDisplay 9.3cm touchscreen

Detajet e Printerit

DCPL8410CDW_main

Kapaciteti deri në 300 fletë letreRrjet USB, Wireless dhe Gigabit WiredDeri në 3000 Tonerë të Zi dhe 1800 Cyan, Magenta & Yellow Toners Inbox 

659.99 737.99

Rreth produktit:
I krijuar për bizneset që kërkojnë një makinë printimi, skanimi dhe kopjimi të besueshëm, DCP-L8410CDW është padyshim një nga ato që duhet marrë në konsideratë me shpejtësi mbresëlënëse printimi dhe skanimi.

Të përgjithshme 


Lloji i printerit                                                                         Kolor
Funksione                                                                                 Printim, Skanim, Faks
Ekrani                                                                                        Ekran me prekje me ngjyra
Madhësia e ekranit                                                                 9.3 cm
Klasifikimi i laserit                                                                 Produkt lazer i klasit 1 (IEC 60825-1:2007)
Madhësia maksimale e letrës                                              A4
Memorja                                                                                  512 MB
Përpunues                                                                               800 MHz – Nën: 133 Mhz
Teknologjia                                                                             Laser


Aplikacionet Brother 

Qendra Kreative                                                                    po
Skanim i lehtë në email                                                       po
Zmadhoni kopjen e tekstit                                                  po
Shënim Skano                                                                       po
Krijuesi i Office Doc                                                             po
Skanoni në celular                                                                po
Skanoni në PDF të kërkueshme                                        po


Lidhshmëria


Lidhshmëria                                                                       Rrjet Wired, Wireless
Ndërfaqja lokale                                                                USB 2.0 me shpejtësi të lartë
Wi-Fi Direct                                                                       Printoni me valë pa pasur nevojë të kaloni nëpër një pikë aksesi me valë
Ndërfaqja e rrjetit me tel                                                10Bazë-T/100Bazë-TX
Ndërfaqja e rrjetit pa tel                                                 IEEE 802.11b/g/n


Lidhje celulare


Mbështetur                                                                       AirPrint, Shtojca e Shërbimit të Printimit të Android, Google Cloud Print 2.0, iPrint&Scan, Mopria, Wi-Fi Direct™

Kopjimi

Rezolucioni                                                                      Deri në 1200 x 600 dpi
Shpejtësia                                                                         Deri në 31 cpm (kopje në minutë) me ngjyra dhe mono
Raporti i zmadhimit/reduktimit                                 Zvogëloni ose rritni madhësitë e dokumenteve nga 25% në 400% me 1% rritje
N në 1                                                                                Po

 

Kompatibil me

SKU: DCP-L8410CDW Kategori: , Etiketa: , , ,

SHOPPING CART

close