,

Brother PT-E550WVP

Availability:

I passhëm përmes paraporositjeje


Spread the love

PT-E550WVP Printer etiketash dore për elektricist
Lëreni shenjën e një profesionisti të zgjuar!

310.00

I passhëm përmes paraporositjeje

Me këtë printer të zgjuar dhe efikas të etiketave në anën tuaj, mund të krijoni etiketa të qëndrueshme për instalime elektrike ose të të dhënave përmes funksioneve të integruara të etiketimit, softuerit të kompjuterit ose nga smartphone ose tableti juaj me aplikacionin e etiketimit të kabllove Brother.

Karakteristikat kryesore

  • Printon etiketa të vështira deri në 24 mm të gjera
  • Shpejtësia e printimit deri në 30 mm për sekondë + 7 rreshta printimi
  • Tastierë e stilit QWERTY + 16 karaktere, ekran LCD me 3 rreshta me ndriçim të pasëm
  • Etiketat e tubave të tkurrjes së nxehtësisë të pajtueshme + 384 simbole të disponueshme
  • Prerës automatike (e plotë dhe gjysmë).
  • Vjen me këllëf, rrip dore, kabllo USB, kasetë 24 mm dhe 12 mm dhe bateri litium-jon të ringarkueshme.
  • Ideale për specialistët e elektronikës dhe të dhënave
  • Krijoni etiketa të qëndrueshme për instalimet elektrike ose të të dhënave nëpërmjet funksioneve të integruara të etiketimit, softuerit të kompjuterit ose nga smartfoni ose tableti juaj me aplikacionin e etiketimit të kabllove Brother.

Sigurimi që kabllot, kanalet, çelsat dhe prizat janë identifikuar qartë me etiketa të qëndrueshme dhe të qëndrueshme është thelbësore për elektricistët, instaluesit e pajisjeve të telekomit dhe sigurisë. Brother P-touch E550WVP krijon etiketa që ndihmojnë në adresimin e ANSI/EIA/TIA-606A/B dhe që plotësojnë standardet UL-969.

SHOPPING CART

close