, ,

Bixolon – SPP-R310+IK

Availability:

11 stok


Spread the love

Duke u bazuar në reputacionin e printerëve celularë të BIXOLON SPP-R310 3 inç (80 mm) ofron një grup funksionesh dhe dizajn të qëndrueshëm për zgjidhjet tuaja të lëvizshmërisë në terren.

349.99

11 stok

Mbështet media deri në 80 mm të gjerë, por gjithsesi ofron një printer të lehtë, ergonomik për t’u trajtuar ose mbajtur me mbrojtje në IP54 dhe i fortë nga rënia e shumëfishtë në 1,8 metra. Qasje me një buton për ngarkimin e mediave të lëshuara dhe çiftimin e lehtë Bluetooth™ të pajisjeve të tjera nëpërmjet funksionit të integruar të komunikimit në terren të afërt (NFC). Funksionimi i thjeshtë WLAN mund të arrihet gjithashtu duke përdorur funksionimin Wi-Fi Direct të printerit. Qoftë automatizimi i forcës suaj në terren, mobilizimi i punëtorëve tuaj me pakicë ose pajisja e punonjësve tuaj në distancë, SRP-R310 mbulon kërkesat tuaja për faturat dhe printimin e biletave.

Dizajn më i vogël dhe më i lehtë

Lehtë për t’u kapur, dizajn me peshë të lehtë 385 g
Kapaku i hapur me një prekje dhe ngarkimi i lehtë i letrës

Optimizimi celular në terren

Opsionet e lidhjes me valë dhe me tela duke përfshirë Bluetooth, WLAN, USB dhe Serial
Mbështet Easy Bluetooth Pairing™ nëpërmjet etiketës së integruar NFC që mundëson çiftimin automatik
WLAN me dy breza (5 GHz dhe 2,4 GHz)
Bluetooth V4.1 Classic me modalitet të dyfishtë (i certifikuar MFi AP2) dhe LE
IP54 (vetëm për printer) rezistent ndaj ujit dhe pluhurit
Shkalla e rënies 1,8 m / 6 ft
Jetëgjatësia e baterisë (24 orë në pritje)

I ndërtuar për shumë qëllime

Shpejtësia e shpejtë e printimit deri në 100 mm/sek (pranim)
Projektuar për printimin e faturës dhe etiketës (E thjeshtë për t’u ndërruar nëpërmjet butonit të furnizimit)
Printim opsional etiketash pa astar (80 mm/sek me 203dpi)
Mbështet sensorin reflektues të pikës së zezë dhe sensorin e hendekut transmetues (Pozicionimi opsional)

SKU: SPP-R310 Kategori: , , Etiketë:

SHOPPING CART

close