, ,

Brother QL-600G

Availability:

S’ka stok


Spread the love

Ideale për bizneset e vogla dhe ato shtëpiake që kanë nevojë të printojnë etiketa të rastësishme të adresave dhe transportit, etiketa identifikimi të skedarëve/dosjeve ose tabela të përkohshme. Një prerës i integruar ju jep lirinë për të printuar etiketa në gjatësinë që dëshironi.

89.00

S’ka stok

Dizajni i zgjuar dhe kompakt i printerit të etiketës së adresave QL-600G e lejon atë të ulet mirë në tavolinën tuaj, të lidhur me ndërfaqen USB të kompjuterit ose Mac-it tuaj.
Duke përdorur softuerin e projektimit të etiketave P-touch Editor (i disponueshëm si shkarkim falas) mund të shtoni tekst, imazhe, barkode, korniza dhe sende të tjera në etiketat tuaja përpara printimit.
Përdorni prerësin e integruar së bashku me një nga rrotullat e etiketave të vazhdueshme DK për të krijuar etiketa gjatësi deri në një metër – ideale për tabela dhe banderola. Ose shtoni kësaj një gamë të madhe rrotullash të ndryshme të etiketave të prera me madhësi paraprake dhe ju keni printerin ideal të etiketave me postë ose transport që mund të bëjë shumë më tepër.

• Printoni adresën, etiketat e transportit dhe depozitimit dhe tabelat e përkohshme të brendshme deri në 62 mm të gjera.
• Projektuar si për përdoruesit e PC ashtu edhe për Mac duke përdorur softuerin pa pagesë të projektimit të redaktuesit P-touch.
• Gama e gjerë e madhësive të etiketave të disponueshme si në materiale letre ashtu edhe në film plastik.
• Prerës i integruar do të thotë që ju mund të zgjidhni gjatësinë e saktë të etiketës që kërkohet (deri në një metër).
Jepini biznesit tuaj avantazh profesional duke printuar etiketa me cilësi të lartë me tekst të qartë, imazhe dhe barkode. Gjithçka që ju nevojitet është e përfshirë në kuti.

Woman in a blue shirt printing a label on the Brother QL-600R label printerAdresa, tabela dhe printimi i përgjithshëm i etiketave për shtëpinë ose zyrën tuaj
Brother QL-600G është një printer kompakt etiketash që pasi të lidhet me kompjuterin tuaj ju lejon të dizajnoni dhe printoni etiketa sipas kërkesës, shpejt dhe me efikasitet.

Brother QL-600R on a desk with woman holding a label that has just been printed Zgjidhni madhësinë e etiketës që ju nevojitet

Çdo printer etiketash QL-600G vjen me një rrotull etikete me gjatësi të vazhdueshme 62 mm në kuti. Teknologjia unike e rrotullave të vazhdueshme të Brother ju lejon të printoni çdo etiketë me madhësi që ju nevojitet nga një rrotull. Nga etiketat e adresave, kutitë e ruajtjes dhe tabelat e brendshme, ju mund të plotësoni të gjitha kërkesat tuaja të etiketimit pa pasur nevojë për rrotulla të shumta.

Brother QL-600R label printer next to a laptop with Brother P-touch Editor label design software on the screen, and label created ready for printing.Softuer falas për redaktimin e etiketave për Windows PC dhe Mac

Softueri i thjeshtë për t’u përdorur, pa pagesë i Brother, Redaktori P-touch, u jep përdoruesve mundësinë të personalizojnë plotësisht etiketat e tyre. I disponueshëm si në Windows ashtu edhe në MAC, mund të importoni skedarë grafikë ekzistues, të përdorni simbolet e përmirësuara ose skedarët e artit të klipeve të përfshira për të krijuar logot ose arte të personalizuara.

Completed label in P-touch Editor label design software showing address, company logo, frame and barcodeDizajnoni etiketën tuaj perfekte

Nga një etiketë e thjeshtë adrese që përmban vetëm tekst, më pas mund të shtoni imazhe (të tilla si logoja e kompanisë), barkode dhe korniza. Përdorni fontet e instaluara në kompjuterin tuaj për të krijuar etiketën e saktë të kërkuar.

Brother DK die-cut label next to a Brother DK continuous length label stuck to envelopesShumë madhësi të ndryshme të etiketës për të zgjedhur

Si dhe një sërë rrotullash me gjatësi të vazhdueshme që mund të priten sipas kërkesës tuaj për madhësinë e saktë, ekzistojnë gjithashtu shumë etiketa me madhësi të njohura të prera. Këto etiketa të përmasave paraprake kanë qoshe të rrumbullakosura dhe janë të shpejta dhe të lehta për t’u qëruar, ideale për kur një numër më i madh etiketash duhet të printohen dhe aplikohen.

Woman loading a Brother continuous DK label roll into the Brother QL-600R label printerNdryshoni rrotullat e etiketës shpejt dhe me lehtësi

Ndryshe nga disa printera të tjerë etiketash në treg, të gjitha rrotullat e etiketave Brother DK ofrohen në një bosht etikete. Gjithçka që duhet të bëni është të hidhni rrotullën tuaj, futeni në printer dhe më pas mbyllni kapakun e sipërm. Duhen vetëm sekonda dhe siguron që etiketat të instalohen saktë, çdo herë.

Woman using QL-600R label printer with her Windows PCVjen me një garanci 3 vjeçare si standard

Brother QL-600G përfshin si standard një garanci trevjeçare kthimi në bazë, duke siguruar që në rast të pamundur të zhvillimit të një defekti, të keni sigurinë e garancisë së një prodhuesi për t’ju vënë në punë përsëri shpejt.

SHOPPING CART

close