,

INK- UV4060 MAX


Spread the love

INK- UV4060 MAX

Printer digjital LED UV A2 C M Y K + W 45cmx65cm zona printimi me lartesi 20 cm

Ky printer me kualitet superior UV zëvendëson printerin e zakonshëm lazer – gjithashtu printime me ngjyra në xhama, dru, tekstile, plastikë, metal dhe shumë materiale të tjera

 

Modeli i ri: INK-UV4060 Max

Koka e printimit: Epson TX800 me 2690 dpi maksimale.

Përfshirë softuerin për printerin dhe përpunimin e imazhit.

Ekrani i kontrollit

Lëvizja e tavolinës përmes teknologjisë së vidhave

Përdorimi 360 gradë i mundshëm sipas kërkesës: për shishe dhe objekte të rrumbullakëta

Madhësia A2 45x65cm dhe lartësia 20cm e mundshme

Cilësimet e softuerit dhe shpjegimi i printerit nëse kërkohet.

SHOPPING CART

close