-6%

Brother 4234D Makine per qepje OVERLOCK

Availability:

I passhëm përmes paraporositjeje


Spread the love

BROTHER 4234D serger

qep skajet në mënyrë të përsosur dhe arrin efekte të mahnitshme dekorative. Me këtë makineri të mbivendosur me 2, 3 ose 4 fije ju keni gjithçka nën kontroll, kurseni kohë të vlefshme dhe arrini gjithmonë rezultate të shkëlqyera. 4234D e bën jashtëzakonisht të lehtë arritjen e mbingarkesës së përsosur në pëlhura të pothuajse çdo lloji dhe peshe – nuk është çudi që kjo makinë fitoi çmimin e artë në çmimet iF Design Product 2012.

524.99 559.99

I passhëm përmes paraporositjeje

Sergeri i vlerësuar me çmime Brother 4234D ofron qepje profesionale të rrethuara dhe përfundime dekorative me një çmim të përballueshëm.
Me 4234D mund të qepni të gjitha qepjet e mëposhtme: Mbyllje me 4 fije, mbyllje e ngushtë me 3 fije, Mbyllje e gjerë me 3 fije, Mbyllje e sheshtë me 2 fije, rrafshët me 3 fije, tufa, buzë të verbër, buzë të mbështjellë dhe buzë të ngushta.

Ofron qepje mbivendosje me 3 ose 4 fije, një udhëzues fijesh të lehtë për t’u ndjekur dhe një sistem filetimi me bobina. Sipërfaqja e qepjes, e cila mund të përdoret ose me krah të lirë ose me një shtrat të sheshtë, ju jep shumë kontroll dhe ju ndihmon të arrini rezultate të shkëlqyera herë pas here.

Me mbi 100 vjet përvojë në industrinë e qepjes, ne jemi të kënaqur që ekspertiza jonë e dizajnit u njoh në iF Product Design Awards 2012, ku 4234D mori çmimin Gold.

Për ndihmë dhe këshilla mbi konfigurimin e makinës tuaj qepëse, ju lutemi vizitoni support.brother.com. Gjithashtu, hidhini një sy faqes sonë të aksesorëve për t’u siguruar që keni gjithçka që ju nevojitet për të filluar.

Karakteristikat kryesore

Pritini dhe qepni qepjet e mbivendosjes me 2, 3 ose 4 fije
fileto gjilpërash
AFRASH. (Filizim i shpejtë dhe i lehtë) Sistemi i filetimit për fijet e poshtme
ndihmë e përmirësuar e filetimit me 4 ngjyra për filetim më të lehtë
Ushqyerja diferenciale për rrethim të përsosur në pothuajse çdo lloj pëlhure
Gjatësia e thurjes e rregullueshme
Gjerësia e thurjes e rregullueshme (5,0 – 7,0 mm)
dritë LED shtesë e ndritshme
Shtrat i sheshtë me krahë të lirë
Sigurimi i fillit nga gjarpërimi dhe qepja e gishtave në dy gjerësi për cilësinë më të mirë të qepjes
Presioni i rregullueshëm i këmbës së qepjes.

Çfarë ka në kuti

kapuç i butë
çantë aksesore
Këmbë qorr
piskatore
Rrjeta e vargut (4)
Kapaku i bobinës (4)
furçë pastrimi
kaçavidë gjashtëkëndore
Komplet gjilpërash (System 130/705H)
kontrolli i këmbës
Udhëzime në DVD

Funkcionet e makines

Udhëzues fije të koduar me ngjyra

presioni i këmbës së qepjes

Fije automatike e gjilpërës

gjatësia e thurjes

Dritë LED

Ndarja e integruar e aksesorëve

përzgjedhja e thurjes

Mbyllje me 4 fije
Mbyllje me 3 fije e ngushtë
Mbyllje me 3 fije e gjerë
Tegel e sheshte me 2 fije
Tegel e sheshte me 3 fije
Pintucks/qepje dekorative
thumbim qorre
buzë mbështjellë
Qepje e ngushtë buzë

Pajisjet me një shikim

Zgjedhja e punës me 2, 3 ose 4 fije
Fije gjilpërash për të dy gjilpërat
Ndihma e filetimit për unazën e poshtme
Udhëzues fijesh të koduar me katër ngjyra për filetim të lehtë
Udhëzues teleskopik me fije prej metali
Përpunim profesional për pothuajse të gjitha llojet e rrobave
Gjerësia e thurjes 5,0 – 7,0 mm
Ushqim diferencial për përpunim profesional të çdo lloj pëlhure. Parandalon valëzimin ose shtrirjen e skajeve të tegelit
Thikë e sipërme e ndërrueshme
Zgjedhja e punës me krah të lirë ose krevat të sheshtë
Zonë e ndritshme e punës falë dritës LED që kursen energji
Enë grumbulluese për prerjen e mbeturinave dhe për ruajtjen e kontrollit të këmbës
2 gishta qëndisje për qepje optimale
Serger kompakt, i lehtë me dorezë mbajtëse
Rregullimi i presionit të këmbës së qepjes
Këmbë Blindhem për qepje dhe rrethim në të njëjtën kohë
Këmbë qepëse me bllokues të rehatshëm
grup mjetesh
Aksesorë të pasur
mbulesë pluhuri
DVD me manual udhëzimi

Per specifika te detajuara si dhe Aksesore ju lutemi klikoni ne linqet ne vijim

Optional Accessories 

Specification Details

SKU: 4234DXX1 Kategori: Etiketa: , ,

SHOPPING CART

close