, ,

Bixolon – SLP-DX420DG

Availability:

1 stok


Spread the love

Printeri i etiketave Bixolon SLP-DX420 është një printer termik i drejtpërdrejtë kompakt 4 inç i krijuar për t’u përdorur në një shumëllojshmëri të gjerë aplikimesh.

414.99

1 stok

SLP-DX420 vjen me drejtues për Windows, Linux CUPS dhe Mac dhe përmban ndërfaqe serike, paralele dhe USB si standarde me një opsion Ethernet dhe WLAN të mbështetur.

Duke printuar me shpejtësi deri në 178 mm në sekondë, SLP-DX420 përmban ngarkim të lehtë letre, printon në gjerësi letre deri në 110 mm dhe ka aftësinë për të printuar barkode 1D dhe 2D.

Ndërfaqja gjithëpërfshirëse

Standard: Serial + Paralel + USB

Opsionale: Serial + USB + Ethernet + WLAN*

* WLAN: 802.11b/g/n

Futja e lehtë e letrës me udhëzues letre të rregullueshme

SLP-DX420 është plotësisht i pajtueshëm me gjuhën e programimit lider në treg; SLCS, BPL-Z, BPL-E.

Bixolon ofron programin e tij të personalizuar të dizajnit të etiketës si pako.
Ai mbështet lidhjen e bazës së të dhënave, si dhe tekstin, linjat e vizatimit dhe kutitë, të gjitha llojet e grafikëve dhe printimin e barkodit 1D/2D.

SKU: SLP-DX420 Kategori: , ,

SHOPPING CART

close