, ,

Bixolon – SRP-330II COPK

Availability:

3 stok


Spread the love

SRP-330II është një printer POS i drejtpërdrejtë termik i nivelit buxhetor 3” që ofron vlera të jashtëzakonshme në krahasim me printerët e tjerë në klasën e tij.

183.99

3 stok

Printim me shpejtësi deri në 220 mm / sekondë me një rezolucion 180 dpi ose 203 dpi duke printuar tekst, grafikë dhe barkode 1D / 2D me cilësi të lartë. SRP-330II ofron ngarkim të lehtë letre me një udhëzues letre opsionale për kalimin automatik midis mediave me gjerësi 2 “ose 3”.

I kompletuar me një dizajn ergonomik, SRP-330II ofron besueshmëri të lartë printimi në 150 km TPH dhe një prerës automatik prej 1,5 milion prerje. Me Easy Tracking™, një pllakë unike etikete e gjetur në fund të printerit që ofron detaje të kodit QR të një siti mikro të mbështetjes teknike.

SRP-330II furnizohet me një ndërfaqe Plus™ Gjithë-në-Një, ose një ndërfaqe trefishe (USB + Ethernet + Serial) ose ndërfaqe e dyfishtë (USB + Ethernet). SRP-330II është gjithashtu i pajtueshëm me gjuhët e programimit lider në treg nga një gamë e gjerë drejtuesish dhe SDK (Kit për Zhvillimin e Softuerit).

  • Veçoritë :

Printer termik i drejtpërdrejtë me kosto efektive, printim me shpejtësi deri në 220 mm/sek
180dpi ose 203dpi printim teksti, grafik dhe barkodi 1D/2D
Besueshmëri e lartë – 150 km TPH & 1,5 milionë prerje automatike
Të gjitha në një ndërfaqe Plus™, ose ndërfaqe trefishe USB + Ethernet + Serial ose Ndërfaqe e dyfishtë USB + Ethernet
Easy Tracking™ mbështet një kod QR që lidhet me një sit mikro të mbështetjes teknike në një pllakë unike të etiketës që gjendet në fund të printerit
Mbushja e lehtë e letrës me udhëzues opsional letre për zgjedhjen e mediave 2″ ose 3″ (përfshihet patricia 2″)
Modaliteti i kursimit të letrës, duke reduktuar gjatësinë e një faturë deri në 25%
Përdorimi i montimit në mur i pavarur ose që kursen hapësirë
Në përputhje me Energy Star
2 vite garancion

Specifikat :

Metoda e printimit Termike e drejtpërdrejtë
Shpejtësia e printimit 220 mm/sek
Rezolucioni i printimit SRP-330II: 180 dpi SRP-332II: 203 dpi
Gjerësia e printimit deri në 72 mm
Fundi i letrës së sensorit, kapaku i hapur
Dëftesa e llojit të medias
Gjerësia e medias 80 mm, 58 mm (me ndarje 2 inç)
Diametri i rrotullës së medias deri në 80 mm
Trashësia e medias 0,062 ~ 0,075 mm
Metoda e furnizimit Ngarkimi i lehtë i letrës
Përmasat (W x L x D) 145 x 198 x 146 mm (5,72 x 7,79 x 5,74 inç)
Pesha 1,37 kg (3,02 lbs.)
Certifikuar Power EnergyStar, përshtatës i jashtëm i energjisë 100-240V AV, 50/60Hz
Portat e sirtarit 2 (përmes përshtatësit të tipit y)
Kujtesa 64 Mbit SDRAM, 32 Mbit FlashROM
Kujtesa e imazhit NV 768 Kbajt (mono)
Merr Buffer 4 Kbajt
User Define Buffer 12 Kbajt
Ndërfaqja Ndërfaqe e trefishtë USB V2.0 FS + Ethernet + Serial ● Ndërfaqe e dyfishtë USB V2.0 FS + USB serike V2.0 FS + USB paralele V2.0 FS + SD
Temperatura e funksionimit: 0 ~ 40 ℃ (32 ~ 104 ℉) Magazinimi: -20 ~ 60 ℃ (-4 ~ 140 ℉)
Lagështia funksionuese: 10 ~ 80% RH Ruajtja: 10 ~ 90% RH
Koka e printimit termik (TPH) 150 km
Auto Prerës 1.5 Milion Prerje
*** Letër e specifikuar TF50KS-E (Trashësia e letrës: 65μm) : Nippon Paper industries Co., Ltd. – PD 150R (Trashësia e letrës: 75μm) : New Oji Paper Mfg, Co., Ltd – PD 160R (Trashësia e letrës: 75μm ) : New Oji Paper Mfg, Co., Ltd. – P350 (Trashësia e letrës: 62μm) : Kansaki Specialty Paper, Inc. (SHBA)
Emulation BXL / POS
Drejtues / Drejtues i shërbimeve Windows, Shofer OPOS, Drejtues JPOS, Drejtues Linux CUPS, Drejtues Mac, Drejtues Virtual COM USB/Ethernet, Program i shërbimeve
SDK iOS SDK, Android SDK
Madhësia e karakterit Fonti A: 12 × 24 Fonti B: 9 × 17 Fonti C: 9 × 24 KOR, CHN, JPN: 24 x 24
Karakteret për rresht SRP-330II: – Fonti A: 42 Font B, C: 56 KOR, CHN, JPN: 21 SRP-332II: – Fonti A: 48 Font B, C: 64 KOR, CHN, JPN: 24
Komplete karakteresh Alfanumerike: 95 Grafika të zgjeruara: 128 × 33 faqe Ndërkombëtare: 32
Grafika Mbështet fontet, grafika, formatet dhe logot e përcaktuara nga përdoruesi
Simbologjitë e barkodit 1D: Shiriti i kodit, Kodi39, Kodi93, Kodi128, EAN-8, EAN-13, ITF, UPC-A, UPC-E 2D: Matrica e të dhënave, PDF417, Kodi QR
Ndarje standarde 2 inç
Kabllo USB opsionale A-B, sinjalizues i jashtëm, B-Melodist

SKU: SRP-330II COPK Kategori: , ,

SHOPPING CART

close