, ,

Brother PT-P900W


Spread the love

Printer etiketash me valë (Wireless)  PT-P900W
Printer profesional etiketash që lidhet me PC me Wi-Fi të integruar

409.99

Krijoni etiketa të personalizuara dhe të qëndrueshme në shumë kombinime ngjyrash dhe gjerësi me këtë printer etiketash me shpejtësi të lartë të pasur me veçori. Dizenjoni etiketat në PC, Mac, tablet ose smartphone dhe më pas printoni duke përdorur USB ose Wi-Fi. Përfshini barkode, logot dhe imazhe të tjera, korniza dhe tekst, dhe lidheni me të dhënat ekzistuese në tabelën tuaj për të printuar lehtësisht shumë etiketa në të njëjtën kohë. Prerësi i avancuar me veçori të lëvrimit të lehtë siguron etiketim efikas. Baza opsionale e baterisë e rikarikueshme ofron një zgjidhje totale të etiketimit celular.

Karakteristikat kryesore:
Krijoni etiketa të qëndrueshme deri në 36 mm në gjerësi,
Printim me shpejtësi të lartë dhe rezolucion të lartë,
Wi-Fi i integruar për të printuar etiketa nga disa pajisje njëherësh, duke përfshirë tabletët dhe telefonat inteligjentë,
Prerës i avancuar me funksion të lehtë të heqjes së etiketës,
Përfshini imazhe, barkode dhe korniza në etiketat tuaja,
Lidhu me të dhënat e përfshira në fletëllogaritëse për të printuar në grup shumë etiketa në të njëjtën kohë.

Brother PT-P900W label printer on desk with two people talkingPrinteri profesional i etiketave i krijuar për çdo detyrë etiketimi

Me një gamë të gjerë kombinimesh ngjyrash dhe gjerësi kasetë deri në 36 mm, afër printimit pa kufi dhe aftësi printimi me shpejtësi të lartë/rezolucion të lartë, PT-P900W është ideal për menaxhimin e objekteve, arkivimin e dokumenteve, etiketimin e aseteve dhe krijimin e etiketave sipas kërkesës kurdo dhe kudo. kërkohet.

PT-P900W PT-P950NW USB CableLidhje me tela dhe pa tela (Wireless)

Ky printer kompakt me etiketa desktopi mund të lidhet me PC-në ose Mac-in tuaj duke përdorur një kabllo USB, ose të lidhet me rrjetin tuaj pa tel për ta ndarë midis përdoruesve të shumtë ose të vendoset në një vend më të përshtatshëm larg kompjuterit tuaj.

 

Brother PT-P900W label printer with half cut label easily being peeledPrerës i avancuar me funksion të lëvrimit të lehtë

Prerësi i avancuar mund të prodhojë një rrip të gjatë etiketash që mund të qërohet lehtësisht një nga një dhe siguron që etiketat të mbahen në rendin e duhur.

 

 

Brother PT-P900W label printer with P-touch Editor industrial label design software Softuer për dizajnimin e etiketave industriale për PC dhe Mac

PT-P900W përdor softuerin e projektimit të etiketës P-touch Editor për Windows dhe Mac. Ai krenohet me veçori të avancuara që zakonisht gjenden në aplikacionet e shtrenjta të desktopit si barkodet standarde të industrisë 1D dhe 2D, importimi i logove dhe grafika të tjera dhe ju lejon të përdorni fontet e instaluara në kompjuterin tuaj. Lidhuni me një fletëllogaritëse të Microsoft Excel® ose skedar .csv për të printuar etiketa të shumta shpejt dhe me efikasitet.

Brother PT-P900W label printer with iPrint&Label label printing appPrintoni nga telefonat inteligjentë ose tabletët

Krijoni dhe printoni menjëherë etiketa të thjeshta nga smartfoni ose tableti juaj pa pasur nevojë të ndezni kompjuterin tuaj. Aplikacioni Brother iPrint&Label lidhet me valë me PT-P900W për t’ju lejuar të dizajnoni dhe printoni etiketa nga pajisja juaj iOS ose Android. Ose nëse keni nevojë të identifikoni kabllot dhe pajisjet elektrike dhe të të dhënave, përdorni aplikacionin e specializuar Brother Cable Label Tool për të printuar etiketa për mbështjelljen rreth kabllove ose për ngjitjen në pllaka, dërrasa shpërndarëse elektrike dhe pajisje të tjera të specializuara.

 

 

 

Brother PT-P900W label printer printing label from custom solution softwarePërfshini printimin e etiketave si pjesë të zgjidhjes suaj

Zhvilluesit e softuerëve dhe aplikacioneve mund të përdorin komplete të ndryshme zhvillimi softuerësh për pajisjet Microsoft Windows, iOS dhe Android për të mundësuar printimin e etiketave nga brenda softuerit dhe aplikacioneve tuaja. Kjo e bën PT-P900W ideal për t’u integruar në zgjidhje të ndryshme ku kërkohen etiketa të qëndrueshme.

Brother PT-P900W label printer with battery base and rechargeable battery being installedPrintoni kudo dhe kurdo që kërkohet

Ka situata kur energjia AC mund të mos jetë e disponueshme, si p.sh. në kantieret e ndërtimit, ose nëse printeri i etiketave duhet të përdoret në një karrocë portative. PT-P900W ka një bazë baterie opsionale dhe bateri litium-jon të rikarikueshme për të mundësuar printimin e etiketave kudo dhe kurdo që kërkohet.

 

 

 

 

 

Durable and waterproof Brother P-touch TZe labels Etiketa të laminuara me prekje P – të testuara në ekstrem

Kasetat e shiritit Brother TZe vijnë në një shumëllojshmëri të gjerë gjerësish dhe ngjyrash dhe përfshijnë shirita të specializuar si ngjitës i fortë, ID fleksibël (për mbështjelljen rreth kabllove ose krijimin e etiketave të flamurit), shirita të evidentueshëm dhe sigurie. Këto shirita të laminuara janë tepër të qëndrueshme dhe janë projektuar dhe testuar për t’i bërë ballë ekstremeve të temperaturës, rrezet e diellit, lagështisë, gërryerjes dhe kimikateve.

SHOPPING CART

close