-5%

Sawgrass SG500 Printer A 4 me Sublimacion


Spread the love

Fillimi i përsosur i personalizimit. E përkryer për enë pijesh, slitë dhe sende të vogla. SG500 ka aftësinë për të krijuar imazhe mahnitëse, me definicion të lartë në një sërë nënshtresash. SG500 mund të pajiset me tabakanë tonë të rregullueshme për të zgjeruar mundësitë tuaja të printimit. SG500 është zgjidhja perfekte për bizneset dhe individët që kërkojnë të printojnë në artikuj të përmasave të vogla dhe të mesme.

910.00 960.00

  Cili printer është i duhuri për ju?
Me një sërë printerësh me performancë të lartë të krijuar për t’iu përshtatur madhësive dhe buxheteve të ndryshme të projektit, ju pret një ndeshje e përsosur. Mos e humbisni mundësinë për të zhbllokuar potencialin tuaj të plotë krijues dhe për t’i transformuar idetë tuaja në krijime mahnitëse dhe të gjalla. Eksploroni opsionet tona të printerit sot dhe gjeni partnerin ideal për aventurën tuaj të sublimimit.
Specifikimet kryesore

Specifikimet e SG500:
Madhësia maksimale e medias: 8,5″ x 14″; Deri në 8,5″ x 51″ me Sirtar Bypass opsional
Rezolucionet dhe shpejtësitë e printimit të faqeve të plota:

Shpejtësi e lartë (600×600 dpi) – 15 sekonda
Cilësi e lartë (600×600 dpi) – 29 sekonda
Fotografi e avancuar (1200×600 dpi) – 48 sekonda
Foto ultra e imët (4800×1200 dpi) – 6 minuta 40 sekonda
Dimensionet fizike: 15,75˝ x 17,25˝ x 8,5˝

Specifikimet e kontrolluesit të printimit:
Kujtesa: 128 MB RAM standard/maksimumi
Ndërfaqet standarde: USB 1.1/2.0, Ethernet 10/100Base-TX
Protokollet e rrjetit: TCP/IP
Mjediset e mbështetura: Windows 8, 8.1, 10; Mac OS 10.13 ose më vonë
Kërkesat e sistemit për të ekzekutuar Sawgrass Print Manager
Sistemi operativ Windows (kërkohet një sistem operativ 64-bit)
Rekomandohet: Windows 10
Minimumi i kërkuar: Windows 7
Sistemi operativ Apple OSX / MacOS (kërkohet një sistem operativ 64-bit)
MacOS 10.13 dhe më vonë
*Përputhshmëria me procesorin Apple M1 ARM kërkon versionin 10.0.0 të Sawgrass Print Manager dhe Rosetta 2.*
RAM minimal: 4 GB
RAM i rekomanduar: Minimumi 8 GB
CPU minimale: Dual Core
CPU i rekomanduar: Quad Core ose më i madh
Hapësira minimale e lirë në HDD: 10% falas
Rezolucioni minimal i ekranit: 1024*768 piksele me zmadhim 100%

SKU: SG500 Kategori: Etiketa: ,

SHOPPING CART

close