,

Brother MFC-J2340DW


Spread the love
Printeri për kreativitet më të madh
Printim i shpejtë
Me një Kohë mbresëlënëse të Printimit të Parë (FPOT) prej 4,4 sekonda^^, 28 ipm^ për të zezën dhe 28 inpm^ për ngjyra, 
ju shpenzoni më pak kohë duke pritur për printime dhe më shumë kohë duke krijuar idetë tuaja.

Vëllim i lartë, me kosto efektive
Përjetoni formatet e printimit të gjithanshëm me vëllime me një rendiment tepër efikas me kosto. 
Me fishekët InkBenefit me rendiment të lartë të Brother, merrni rendiment deri në 3000** faqe për ngjyrën e zezë dhe 1500** faqe për ngjyra. 
Kostoja nuk ka qenë kurrë më efikase.

389.99

Specifikimet themelore
FUNKSIONE
Printo, Skano, Kopjo, Faks

LLOJI PRINTER
Printer me bojë

DIMENSIONET E PRODUKTIT (GJERËSIA X THELLËSIA X LARTËSIA)
530 mm x 398 mm x 305 mm

SHPEJTËSIA E PRINTIMIT
Deri në 28.0 (mono) / 28.0 (Ngjyra) inpm
FPOT: 4,4 (Mono) / 4,6 (Ngjyra) sekonda

LLOJI I LETRËS
Letër e thjeshtë, Letër me bojë (letër e veshur), Letër me shkëlqim, Letër e ricikluar

MADHËSIA E LETRËS
A4, Letër, Ekzekutiv, B5, A3, Ledger, B4, Ligjore, Ligjore meksikane, Ligjore e Indisë, 
Folio, A5, B6, A6, C5 Zarf, Com-10, Zarf DL, Monarch, Foto(10x15cm/4×6″ ), Foto-L(9x13cm/3,5×5″), 
Foto-2L (13x18cm/5×7″), Kartë Treguesi (13x20cm/5×8″)
(Letra me madhësi B5, B4 dhe B6 mbështetet vetëm në disa vende.)


KAPACITETI MAKSIMAL I LETËS
Deri në 250 fletë letre të zakonshme 80 gsm

Printo
REZOLUCION
Deri në 1200 × 4800 dpi

GJERËSIA PRINTUAR
A3: 291 mm/297 mm (me kufi/pa kufi)
Libri i librit: 273,4 mm/279,4 mm (me kufi/pa kufi)

PA KUFI
A4, Letter, A3, Ledger, A6, Foto(10x15cm/4×6″), Foto-L(9x13cm/3,5×5″), Foto-2L(13x18cm/5×7″), Kartë Indeks(13x20cm/5× 8")

ME 2 FANE – LLOJ LETE
Letër e thjeshtë, letër e ricikluar

ME 2 ANË – MADHËSIA E LETËS
A4, Letër, A5, Ekzekutiv, B5 (JIS), B6 ​​(JIS)

Media e shkruar
HYRJA E LETËS – TABAJA E LETËS #1 – LLOJI I LETËS
Peizazhi: A4, Letër, Ekzekutiv, B5 (JIS)
Portret: A3, Ledger, Legal, Folio, B4(JIS), A5, B6(JIS), A6, Foto(4×6″), Indexcard(5×8″), Foto-L(3,5×5″), 
Photo-2L(5×7″), Com-10, Zarf DL, Monarch、C5, Meksikë Ligjore, Indi Ligjore
(Letra me madhësi B6(JIS), B5(JIS) dhe B4(JIS) mbështetet vetëm në disa vende.)

HYRJA E LETËS – TABAJA E LETËS #1 – KAPACITETI MAKSIMAL I LETËS
Deri në 250 fletë letre të zakonshme 80 gsm

HYRJA E LETËS – FARI PËR FURNIZIM MANUAL – LLOJI I LETËS
Peizazhi: A4, Letër, Ekzekutiv, B5(JIS)
Portret: A3, B4(JIS), Ledger, Legal, Folio, A5, B6(JIS), A6, Foto(10x15cm/4×6″), Indexcard(13x20cm/5×8″), Foto-L(9x13cm/ 3,5×5″), Foto-2L (13x18cm/5×7″), C5, Com-10, Zarf DL, Monarch, Meksikë Ligjore, Indi Ligjore
(Letra me madhësi B6(JIS), B5(JIS) dhe B4(JIS) mbështetet vetëm në disa vende.)

HYRJA E LETËS – VARË E FURNIZIMIT MANUAL – KAPACITETI MAKSIM I LETËS
Deri në 1 fletë

TABAJA E LETËS HYRËSE ADF KAPACITETI MAXIMAL I LETËS
Deri në 50 fletë letre të thjeshtë 80 gsm

DALJA E LETËS
Deri në 100 fletë letre të thjeshtë 80 gsm (deri në A4/Letër)
Deri në 50 fletë letre të thjeshtë 80 gsm (mbi A4/Letër)

Madhësitë e dokumenteve
MADHËSIA MAKSIMUM I DOKUMENTIT SKANERI 1
FB: 213,9 mm x 295 mm
ADF: 213,9 mm x 353,6 mm

Kopjo
NGJYRË
po

MONOKROM
po

GJERËSIA E KOPJES
A4 (ADF/FB): 204 mm
LETRA (ADF/FB): 210 mm

SHUMË KOPJE
Deri në 999 faqe

ZMAGJO/ZGJEDH
25% deri në 400% (në rritje prej 1%)

REZOLUCION
Printimi: Deri në 1200 x 4800 dpi
Skanimi: deri në 600 x 600 dpi (FB/ADF)

ME 2 FANE – LLOJ LETE
Letër e thjeshtë, letër e ricikluar

ME 2 ANË – MADHËSIA E LETËS
Letra, A4, A5

Lidhshmëria
USB 2.0
IEEE 802.11b/g/n (Infrastrukturë)
IEEE 802.11 g/n (Wi-Fi Direct)

Skanoni
Skanim me ngjyra
po

MONOKROM
po

THELLËSIA E NGJYRAVE – HYRJA
Përpunimi me ngjyra 48 bit

THELLËSIA E NGJYRAVE – DALJA
Përpunimi i ngjyrave 24 bit

GREYSCALE – HYRJE
Përpunimi i ngjyrave 16 bit

SHKALLA GRI – OPUT
Përpunimi me ngjyra 8 bit

REZOLUCION – I PËRFSHIRË
Deri në 19,200 × 19,200 dpi (të ndërthurura) (Vetëm Windows)

rezolucion – Xhami i skanerit
Deri në 1200 × 2400 dpi

REZOLUCION – FSHZH
Deri në 600 × 600 dpi

GJERËSIA E SKENIMIT – Xhami i Skanerit
Deri në 213.9 mm
Gjerësia e Skanimit – ADF
Deri në 213.9 mm

GJATËSIA E SKANIMIT – Xhami i Skanerit
Deri në 295 mm

GJATËSIA E SKANIMIT – ADF
Deri tp 353,6 mm

Faks
KOMPATIBILITET
Grupi ITU-T – G3

SHPEJTËSIA MODEM
14.4 Kbps

GJERËSIA E SKENIMIT (DOKUMENT I NJË ANËS)
Deri në shkronja (FB): 208 mm
A4 (FB): 204 mm
Letër/Ligjore(ADF): 208mm
A4 (ADF): 208 mm

GJERËSIA PRINTUAR
Deri në A3: 291 mm
Libri i librit: 273.4 mm

GREYSCALE – MONO
8 bit

SHKALLA GRI – NGJYRA
24 bit

rezolucion (HORIZONTAL)
203 dpi

REZOLUCION (VERTIKAL) – STANDARD – MONO
98 dpi

REZOLUCIONI (VERTIKAL) – STANDARD – NGJYRA
196 dpi

REZOLUCION (VERTIKAL) – FINË – MONO
196 dpi

REZOLUCION (VERTIKAL) – FINË – NGJYRA
196 dpi

rezolucion (VERTIKAL) – SUPERFINE – MONO
392 dpi

LIBRI I ADRESAVE
po

GRUPET
Deri në 6 grupe

TRANSMETUES
250 lokacione

TIRIMI I SHPEJTË
200 lokacione

RITHIRIM AUTOMATIK
3 herë në intervale prej 5 minutash

TRANSMETIMI I KUJTESISË
Deri në 150 faqe (Grafiku i testit ITU-T #1, MMR)

PRANIMI JASHTË LETËS
Deri në 150 faqe (Grafiku i testit ITU-T #1, MMR)

PC FAX – NGJYRA / MONO
Po (mono)

FAX në PC – DËRGIM
Po (Rrjeti/USB)

FAX PC – MARRE
Po (Rrjeti/USB)
*NA për MAC

PC FAX – TRANSMETIME
Deri në 50

FAX PC – MADHËSIA E DOKUMENTIT
Letër, A4, Ligjore

PC FAX – PROTOKOLI PC-FAX
RX: Klasa 2
TX: Shofer PC-FAX

Ekrani dhe memoria
SHPALL
LCD me ngjyra TFT 2,7″

KAPACITETI MEMORIES
256 MB

Pesha
PESHA
17.0 kg

Operacioni
BURIMI I ENERGJISË
220-240V AC 50/60Hz

KONSUMI I ENERGJISË – PRINTIME
Përafërsisht. 36 W

KONSUMI I ENERGJISË – GATI
Përafërsisht. 5,5 W

KONSUMI I ENERGJISË – GJUM
Përafërsisht. 0,9 W

KONSUMI I ENERGJISË – FIKUR
Përafërsisht. 0,03 W

NIVELI I ZHURMES
51,5 dB(A)

TEMPERATURA – OPERATIVE
10℃ deri në 35℃

TEMPERATURA – CILËSIA MË MIRË e PRINTUARIT
20℃ deri në 33℃

Rrjeti
SIGURIA E RRJETIVE ME TELA
WEP 64/128 bit, WPA-PSK (TKIP/AES), WPA2-PSK (TKIP/AES), WPA3-SAE (AES) *Wi-Fi Direct mbështet vetëm WPA2-PSK (AES).

MBI MBËSHTETJEN E KONFIGURIMIT TË TELEVE – WPS
po

OS i mbështetur
Windows® 7/8.1/10
Serveri 2008/2008 R2/2012/2012 R2/2016/2019
macOS 10.14.6/10.15.x/11

 
SKU: MFC-J2340DW Kategori: , Etiketa: , , , ,

SHOPPING CART

close