, ,

GG-AH 100DW

Availability:

1 stok


Spread the love

GG-AH 100DW

Desktop Multi-Functional printer

369.99

1 stok

GG-AH 100DW

Desktop Multi-Functional printer

Metoda e printimit: Transferimi termik/termik

Rezolucioni: 203DPI

Shpejtësia e printimit: Maksimumi 127 mm / S

Gjerësia e printimit: Maksimumi 108 mm

Ndërfaqja: USB2.0, WiFi, Porta paralele, Ndërfaqja e rrjetit

Modaliteti i redaktimit: Redaktimi në kompjuter

Lloji i konsumit: Etiketë / Letër fature / rrip dore

Gjerësia e konsumit: 25.4-118 mm

Kapaciteti maksimal i rrotullës: 127 mm OD

Aplikimi: Shitje me pakicë, Menaxhim Magazinash, Logjistikë dhe Express, Industri, Mjekësi etj

Dimensionet: Rreth 302x234x194mm

Pesha: 3.1 kg

Veçoritë

Lloji i medias E prerë ose e vazhdueshme me ose pa vijë të zezë, ribbon
Memorie Flash memorie 4MB 8 MB SDRAM

Madhësia e shiritit 40~110 mm (W), MAX OD 67 mm
Madhësia e etiketës 118(W) * 127(OD)MM
Gjuha e printerit TSPL, EPL, ZPL, DPL, ESC/POS
Hyrja elektrike: AC 100-240V 50-60Hz
Dalja: DC 24V 2.5A, 60W
Madhësia e printerit 302mm*234MM*195MM
 

Struktura e Produktit


SHOPPING CART

close