,

Brother – MFC-J5955DW


Spread the love

Brother  MFC-J5955DW

kombinon funksionalitetin e biznesit dhe efikasitetin e kostos në një. Printimi deri në A3 dhe përdorimi i ushqyesit të dokumenteve A4 me 50 fletë e bën kopjimin dhe skanimin shumë më të shpejtë dhe më të lehtë se më parë. Duke shfaqur MAXIDRIVE, teknologjinë e gjeneratës së fundit të kokës së printimit, mund të jeni të sigurt se ky printer vazhdon të ofrojë vetëm kur ju nevojitet.

Lidhje Ethernet me tel
2,4/5 GHz me valë me Wi-Fi direkt dhe konfigurim të mbrojtur Wi-Fi (WPS)
Karakteristikat e sigurisë së biznesit si standard
Teknologjia e përparuar e kokës së printimit të gjeneratës tjetër
E ndërtuar për të qëndruar me dizajn të fortë dhe të qëndrueshëm
Skanim automatik me 2 anë A4 deri në 30 pm mono dhe me ngjyra

590.00

Detajet e specifikimit Gjeneral
Lloji i printerit                                                    Color
Funksioni                                                            Printim, Kopjo, Skanim, Faks
Ekrani
Ekran me prekje me ngjyra
Madhësia e ekranit                                         8.8 cm
Madhësia maksimale e letrës                       A3
Kapaciteti i memorjes                                    512 MB
Teknologjia                                                       Inkjet
Lidhshmëria                                                     Rrjet me tel, me valë, USB
Ndërfaqja lokale
USB 2.0 me shpejtësi të lartë, pritës USB 2.0 (përpara)
NFC
Lexuesi i integruar NFC

Mbështetet për printim dhe skanim.

Standardet NFC përfshijnë: (ISO14443 Lloji A) MIFARE Standard/Plus/ Ultralight/Ultralight C/DESfire my-d move, Tag-it (ISO15693 Type B)
Ndërfaqja e rrjetit me tel
10Bazë-T/100Bazë-TX
Ndërfaqja e rrjetit me valë
2.4 GHz IEEE 802.11 b/g/n & 5 GHz IEEE 802.11a/n
Lidhje celulare
Mbështetur
AirPrint, Mobile Connect, Shtojca e Shërbimit Brother Print, Mopria
Duke kopjuar
Kopje me 2 anë                                         Po (A4)
Rezolucioni
Shtrati i sheshtë: Deri në 600 x 600 dpi (ngjyrë dhe mono). ADF: Deri në 600 x 600 (ngjyrë dhe mono)
Shpejtësia                                               16 pm me ngjyra / 25 pm mono
Raporti i zmadhimit/reduktimit       25% deri në 400% në rritje prej 1%.
N në 1                                                      po
Dimensionet dhe peshat
Me karton                                             651 (P) x 518 (D) x 489 (H) mm
Me karton                                             23.6 kg
Pa karton                                              545 (P) x 436 (D) x 375 (H) mm
Pesha                                                     20.9 kg

SKU: MFC-J5955DW Kategori: ,

SHOPPING CART

close