-18%
, ,

HP – LaserJet Enterprise 700 color MFP M775f


Spread the love

HP LaserJet Enterprise 700 MFP me ngjyra

Printoni, kopjoni, skanoni, faksoni, dërgoni dixhital
Letra e shpejtësisë së printimit: Deri në 30 ppm (e zezë dhe me ngjyra)
Printon deri në 11×17″; 4 tabaka letre (standarde); Skanoni në email; Printim automatik dyfish; ADF me 100 fletë
Emetimet e klasës A të FCC – për përdorim në mjedise komerciale, jo në mjedise banimi

900.00 1,100.00

Përmirësoni aftësitë e printimit me ngjyra me madhësi mediatike deri në A3 për materiale marketingu mbresëlënëse dhe më shumë.

Rritni produktivitetin—merrni kapacitet letre deri në 4350 fletë për punë të mëdha printimi nga një MFP me kali pune.

Përmirësoni rrjedhën e punës duke përdorur kontrollet e ekranit me prekje për të parë paraprakisht, modifikuar dhe dërguar dokumente në mënyrë dixhitale në pajisje.

Funksionet: Printim, kopjim, skanim, faks, dërgim dixhital, USB me akses të lehtë
Apple AirPrint™; rrjete Ethernet; HP ePrint; Jetdirect EIO; Mopria™; USB; Wireless opsionale (me aksesor)
Furnizuesi automatik i dokumenteve; Ekran me prekje; Porta e përparme USB flash drive; Skanoni në email; Skanoni në PDF; Printim me dy anë; Printoni nga pajisjet celulare.

Furnizuesi automatik i dokumenteve
Furnizuesi automatik i dokumenteve (ADF) i lejon përdoruesit të printojë, skanojë ose kopjojë shpejt pa pasur nevojë të vendosë manualisht letër në makinë.
Porta e përparme e USB flash drive
Porta e USB flash drive është e vendosur përpara pajisjes për akses të lehtë.
Printimi nga pajisja celulare
Ky printer funksionon me lidhje me valë dhe mund të përdoret për të printuar nga pajisjet celulare.
Skanoni në email
Skanoni dokumentet tuaja dhe dërgojini ato drejtpërdrejt në emailin tuaj nëpërmjet lidhjes me valë.
Skanoni në PDF
Skanoni dokumentin tuaj në letër nga skaneri në skedarin PDF duke përdorur Adobe Acrobat.
Ekrani me prekje
Ekrani me prekje ju mundëson të ndërveproni drejtpërdrejt me atë që shfaqet me gishtin tuaj.
Printimi me dy anë
Printimi me dy anë është i disponueshëm me këtë printer

PRINTIM
Shpejtësia e printimit e zezë – 21 – 30
Dalja e ngjyrave-  Ngjyra
Shpejtësia e printimit, me ngjyra – 21 – 30

KATEGORIA
Lloji i produktit – Printera laser
Marka –  LaserJet Enterprise

PËRDORIMI
E përkryer për –
ndërmarrje
Përdorimi i grupit të punës

TIPARET
Funksionet – Printim, skanim, kopjim dhe faks

KONEKTIVITETI DHE KOMUNIKIMET

Lidhshmëria, opsionale – HP Jetdirect 2700w USB Wireless Print Server J8026A
HP ePrint – Po
Portet –  1 Host USB 2.0 me shpejtësi të lartë; 1 pajisje USB 2.0 me shpejtësi të lartë; 1 rrjet Gigabit Ethernet 10/100/1000T; 1 Ndërfaqe e jashtme (FIH); 1 Xhep i Integrimit të Hardware (HIP Pocket); 2 Host i brendshëm USB 2.0; 1 portë faksi
Standard i gatshëm për rrjet (Gigabit Ethernet i integruar)
Modemi – 33.6 kbps
Lidhshmëria, standard – 1 Host USB 2.0 me shpejtësi të lartë; 1 pajisje USB 2.0 me shpejtësi të lartë; 1 rrjet Gigabit Ethernet 10/100/1000T; 1 Ndërfaqe e jashtme (FIH); 1 Xhep i Integrimit të Hardware (HIP Pocket); 2 Host i brendshëm USB 2.0; 1 portë faksi
Lidhja e rrjetit – Nëpërmjet serverit të printimit të integruar të HP Jetdirect Ethernet (standard) mbështet: 10Base-T, 100Base-Tx, 1000Base-T; Mbështetje 802.3az (EEE) në Fast Ethernet dhe Lidhje Gig; IPsec (standarde); 802.11b/g/n rrjetë me valë (opsionale)
Lidhje me wifi – Opsionale, e aktivizuar me blerjen e një aksesori hardueri, server printimi me valë USB HP Jetdirect 2700w J8026A
Aftësia e printimit celular –  HP ePrint; Apple AirPrint™; Çertifikuar nga Mopria™
Protokollet e rrjetit, të mbështetura – IPv4/IPv6: Apple Bonjour Compatible (Mac OS v10.2.4 ose më i lartë), SNMPv1/v2c/v3, HTTP, HTTPS, FTP, TFTP, Port 9100, LPD, WS Discovery, IPP, Secure-IPP, IPsec /Firewall; IPv6: DHCPv6, MLDv1, ICMPv6; IPv4: Auto-IP, SLP, Telnet, IGMPv2, BOOTP/DHCP, WINS, IP Direct Mode, WS Print

TRAJTIMI I MEDIAVE SHTYPIMORE

Kapaciteti i hyrjes së zarfit – Deri në 10 zarfe
Kapaciteti i daljes – Deri në 250 fletë
Kapaciteti maksimal i daljes (fletë) – Deri në 250 fletë
Lloji dhe kapaciteti i medias, tabaka 3 – Fletë (75 g/m²): 500; Letër me shkëlqim (90 g/m²): 300; Letër me shkëlqim (160g/m²): 250; Letër me shkëlqim (220 g/m²): 100
Kapaciteti standard i daljes (transparenca) – Deri në 175 fletë
Lloji dhe kapaciteti i medias, tabaka 1 Fletë: 100 (75 g/m²); transparenca: 50; etiketat: 50; zarfe: 10
Lloji dhe kapaciteti i medias, tabaka 2 Fletë: 250 (75 g/m²), 150 (90 g/m²); Letër me shkëlqim (160g/m²): 125; Letër me shkëlqim (220 g/m²): 50
Lloji dhe kapaciteti i medias, Fletët ADF: 100
Llojet e sirtarëve të letrës- tabaka standarde me shumë përdorime me 100 fletë, sirtari 2 me 250 fletë, sirtari 3 me 500 fletë, Tabaka 4 me 500 fletë me kabinet, ushqyes automatik i dokumenteve me 100 fletë (ADF)
Kapaciteti i hyrjes së letrës – Deri në 1350 fletë
Dalje për trajtimin e letrës – tabaka standarde e daljes me 250 fletë
Kapaciteti standard i daljes (zarfe) –Deri në 35 zarfe
Kapaciteti maksimal i hyrjes (fletë) – Deri në 1350 fletë

SPECIFIKIMET E SHFAQJES NE EKRAN

Ekran HP – 8,07″ (20,5 cm) Ekran grafik me ngjyra (CGD), 800 x 300 piksele, me ekran me prekje

MJEDISORE

Shënim për fuqinë akustike të deklaruar sipas ISO 9296 dhe 7779; vlerat janë subjekt i ndryshimit.
Emetimet e presionit akustik kalimtar (aktiv, printim) 53 dB(A)
Emetimet e presionit akustik kalimtar (kopje aktive) 53 dB(A)
Gama e lagështisë jo funksionale 10 deri në 90% RH
Gama e lagështisë së funksionimit nga 10 deri në 70% RH
Gama e temperaturës së ruajtjes nga 0 deri në 35ºC
Gama e temperaturës së funksionimit nga 15 deri në 27ºC
Emetimet e fuqisë akustike 6,7 B(A)
Gama e rekomanduar e temperaturës së funksionimit nga 17 deri në 25ºC
Emetimet e fuqisë akustike (gati) 5.6 B(A)
Emetimet e presionit akustik kalimtar (gati) 42 dB(A)

SHPEJTËSIA E SKANIMIT

Shpejtësia e skanimit (normale, shkronja) Deri në 30 ppm (b&w), deri në 30 ppm (ngjyrë)
Shpejtësia e skanimit (normale, A4) Deri në 30 ppm (b&w), deri në 30 ppm (me ngjyra)
Shpejtësia e skanimit të dyfishtë (normale, A4) Deri në 14 ipm (b&w), deri në 14 ipm (me ngjyra)
Shpejtësia e skanimit të dyfishtë (normale, shkronja) Deri në 14 ipm (b&w), deri në 14 ipm (me ngjyra)

TONERET

Laser teknologjik
Numri i fishekëve të printimit 4 (1 secila e zezë, cian, magenta, e verdhë)
Fishekë këmbimi HP 651A LaserJet Zi Toner Cartridge (~13500 ISO rendiment) CE340A; Fisheku i tonerit Cyan LaserJet HP 651A (~16000 rendiment ISO) CE341A; Fisheku i tonerit HP 651A i verdhë LaserJet (~16,000 rendiment ISO) CE342A; Fisheku i tonerit HP 651A Magenta LaserJet (16,000 rendiment ISO) CE343A

SHPEJTËSIA E PRINTIMIT

Shpejtësia e printimit e zezë (normale, shkronja) – Deri në 30 ppm
Shpejtësia e printimit e zezë (normale, A4) – Deri në 30 ppm
Shpejtësia e printimit me ngjyra (normale, A4) – Deri në 30 ppm
Shpejtësia e printimit – Shpejtësia e printimit deri në 30 ppm (e zezë) dhe 30 ppm (me ngjyra)
Shpejtësia e printimit dyfish (A4) – Deri në 30 ipm
Shpejtësia e printimit e zezë (normale, tabloid) – Deri në 15 ppm
Shpejtësia e printimit me ngjyra (normale, tabloid) – Deri në 15 ppm
Shpejtësia e printimit me ngjyra (normale, A3) – Deri në 15 ppm

SHPEJTËSIA E KOPJIMIT

Shpejtësia e kopjimit (e zezë, cilësi normale, A4) – Deri në 30 cpm
Shpejtësia e kopjimit (ngjyra, cilësi normale, A4) – Deri në 30 cpm
Shënimi i shpejtësisë së kopjimit – të kopjimit të parë dhe shpejtësia e kopjimit e matur duke përdorur ISO/IEC 29183, përjashton grupin e parë të dokumenteve të testimit. Për më shumë informacion, shihni hp.com/go/printerclaims. Shpejtësia e saktë ndryshon në varësi të konfigurimit të sistemit, aplikacionit të softuerit, drejtuesit dhe kompleksitetit të dokumentit.
Shpejtësia e kopjimit dupleks i zi (A4) – Deri në 30 ipm
Shpejtësia e kopjimit të dyfishtë me ngjyra (A4) – Deri në 30 ipm
Shpejtësia e kopjimit të dyfishtë me ngjyra (Shkronja) – Deri në 30 ipm
Shpejtësia e kopjimit dupleks i zi (Shkronja) – Deri në 30 ipm

KOHA E PRINTIMIT

Faqja e parë nxirret e zezë (gërma, gati) 10,5 sek
Faqja e parë del e zezë (A4, gati) Për 10,5 sek
Nxjerrja e faqes së parë me ngjyra (A4, gati) 10,5 sek
Nxjerrja e faqes së parë me ngjyra (gërma, gati) 10,5 sek

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

Pajisja ruajtëse dhe mbështetja direkte e printimit – USB/Flash në pjesën e përparme
Multitasking – Po
Cikli i punës (mujore, letra) – Deri në 120,000 faqe
Shënim i ciklit të punës – Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve në muaj të prodhimit të imazhit. Kjo vlerë ofron një krahasim të qëndrueshmërisë së produktit në lidhje me pajisjet e tjera HP LaserJet ose HP Color LaserJet dhe mundëson vendosjen e duhur të printerëve dhe MFP-ve për të kënaqur kërkesat e individëve ose grupeve të lidhur.
Furnizuesi i zarfit – Jo
Shënim i rekomanduar i vëllimit të faqeve mujore – HP rekomandon që numri i faqeve në muaj të daljes së imazhit të jetë brenda intervalit të caktuar për performancën optimale të pajisjes, bazuar në faktorë që përfshijnë intervalet e zëvendësimit të furnizimeve dhe jetëgjatësinë e pajisjes gjatë një periudhe garancie të zgjatur.
Funksionet – Printim, kopjim, skanim, faks, dërgim dixhital, USB me akses të lehtë
Standardi i ruajtjes së brendshme, hard disk i sigurt HP me performancë të lartë, minimumi 320 GB; Kriptimi i harduerit AES 256 ose më i madh; Aftësitë e fshirjes së sigurt (Secure File Erase-Temporary Job Files, Secure Erase-Job Data, Secure ATA Erase-Disk)
Gjuhët e printimit HP PCL 6, HP PCL 5 (shoferi HP PCL 5 i disponueshëm vetëm nga uebi), emulimi HP postscript i nivelit 3, printimi origjinal PDF (v 1.4), Apple AirPrint™
Tabaka letre – maksimumi 4
Cikli i punës (mujore, A4) – Deri në 120,000 faqe
Tabaka letre – standarde 4
Vëllimi i rekomanduar i faqes mujore – 2500 deri në 7500
Teknologjia e printimit – Laser
Printim i dyfishtë – automatik (standard)
Fontet dhe shkronjat e shkruara – 105 shkronja të brendshme TrueType të shkallëzueshme në HP PCL, 92 fonte të shkallëzueshme të brendshme në emulimin e nivelit 3 HP Postscript (simboli i euros i integruar); 1 shkronja të brendshme Unicode (Andale Mono WorldType); 2 Fonte të brendshme Windows Vista 8 (Calibri, Cambria); zgjidhje shtesë të shkronjave të disponueshme nëpërmjet kartave të memories flash të palëve të treta; HP LaserJet Fonts dhe IPDS
Sensori automatik i letrës – Po
Menaxhimi i printerit – HP Web Jetadmin; HP Utility (Mac)
Ngjyrat e printimit – Po
Karakteristikat kryesore – ADF me 100 fletë; Printim USB në pjesën e përparme; Skanoni në email/PDF; Printim me dy anë
Përdoruesi i synuar dhe vëllimi i printimit Për ekipet mbi 25 përdorues; Printon deri në 7500 faqe/muaj

SPECIFIKIMET E SKANERIT

Madhësia e skanimit (ADF), maksimumi 297 x 420 mm
Skanoni formatin e skedarit PDF, JPEG, TIFF, MTIFF, XPS, PDF/A
Skanim me ngjyra – Po
Kapaciteti i furnizuesit automatik të dokumenteve Standard – 100 fletë
Lloji i skanerit –  Flatbed, ADF
Madhësia e skanimit, maksimumi 297 x 420 mm
Nivelet e shkallës gri 256
Modalitetet e hyrjes së skanimit Kopjoni, skanoni në postë elektronike, skanoni në dosjen e rrjetit, skanoni në USB, ruani në memorien e pajisjes, faks, aplikacionet Open Extensibility Platform (OXP)
Thellësia e bitit 24-bit
Skanimi i ADF-së dyfishtë Po, ADF-ja mbrapsht
Vëllimi i rekomanduar mujor i skanimit – nga 6250 deri në 10,500
Teknologjia e skanimit – Pajisja e lidhur me karikimin (CCD)

DIMENSIONET

Përmasat pa mbështetëse (W x D x H) 745 x 668 x 1143 mm
Dimensionet e paketës (W x D x H) 856 x 760 x 1522 mm
Dimensionet maksimale (M x P x H) 1012 x 1158 x 1489 mm
Pesha 96.8 kg
Pesha e paketimit 116 kg

SPECIFIKIMET E FAXIT
Thirrja automatike Po
Telefonatat e shpejta, numri maksimal Deri në 100 numra (secili me 100 destinacione)
Sondazhi Po (vetëm për të marrë anketën)
Përcjellja e faksit Po
Vendet e transmetimit 100 vendndodhje
Dërgimi me faks Po
Barriera e faksit të padëshiruar Po
Reduktimi automatik i faksit mbështetet Po
Ndërfaqja e PC e mbështetur Po

MEDIA SHTYPIMORE E MBËSHTETUR

Madhësitë e mediave të mbështetura Tray 1: A3; A4; A4-R; A5; A6; RA3; SRA3; RA4; SRA4; B4 (JIS); B5 (JIS); B6 (JIS); 10 x 15 cm; 8K; 16 mijë; Kartolinë (JIS); Kartolinë (JIS); zarfe (B5, C5, C6, DL); Tabaka 2, 3, 4: A3; A4; A4-R; A5; RA4; SRA4; B4 (JIS); B5 (JIS); 8K; 16 mijë; Kartolinë (JIS)
Madhësia e medias, tabaka 3 – A3; A4; A4-R; A5; RA4; SRA4; B4 (JIS); B5 (JIS); 8K; 16 mijë; Kartolinë (JIS); 148 deri 182 deri 297 x 432 mm
Madhësia e medias, tabaka 1 – A3; A4; A4-R; A5; A6; RA3; SRA3; RA4; SRA4; B4 (JIS); B5 (JIS); B6 (JIS); 10 x 15 cm; 8K; 16 mijë; Kartolinë (JIS); Kartolinë (JIS); zarfe (B4, B5, C5, DL); 76 x 127 deri në 320 x 470 mm

Madhësia e medias, tabaka 2 A3; A4; A4-R; A5; RA4; SRA4; B4 (JIS); B5 (JIS); 8K; 16 mijë; Kartolinë (JIS); 148 deri 182 deri 297 x 432 mm
Madhësitë standarde të mediave (duplex) A3; A4; A4-R; A5; B4 (JIS); B5 (JIS); RA3; SRA3; RA4; SRA4; 8K; 16 mijë
Pesha e medias, Mbajtja 1: 60 deri në 220 g/m² (i thjeshtë), 105 deri në 220 g/m² (me shkëlqim); 163 deri në 220 g/m² (karton, karton me shkëlqim); Tabaka 2: 60 deri në 130 g/m² (i thjeshtë), 105 deri në 200 g/m² (me shkëlqim), 176 deri në 220 g/m² (kartë me shkëlqim); Tabaka 3, 4: 60 deri në 175 g/m² (të thjeshta), 105 deri në 220 g/m² (me shkëlqim)

Llojet e mediave Letër (e thjeshtë, e lehtë, lidhëse, e riciklueshme, me peshë mesatare, e rëndë, tepër e rëndë, me shkëlqim mesatar, me shkëlqim të rëndë, me shkëlqim tepër të rëndë, karton, me shkëlqim kartë), HP mat, shkëlqim HP i butë, HP me shkëlqim, ngjyra transparencë, etiketa, letre, zarf, të shtypura paraprake, të prera paraprakisht, me ngjyrë, të përafërt, letër e fortë HP, film i errët, i përcaktuar nga përdoruesi
Pesha e medias (tabakja 2) 60 deri në 220 g/m² (e thjeshtë), 105 deri në 220 g/m² (me shkëlqim); 163 deri në 220 g/m² (karton, karton me shkëlqim)
Pesha e rekomanduar e medias (dyfish) 60 deri në 130 g/m² (e thjeshtë), 105 deri në 175 g/m² (me shkëlqim)
Pesha e medias (tabakja 1) 60 deri në 220 g/m² (e thjeshtë), 105 deri në 220 g/m² (me shkëlqim); 163 deri në 220 g/m² (karton, karton me shkëlqim)
Pesha e medias (tabakja 3) 60 deri në 175 g/m² (e thjeshtë), 105 deri në 220 g/m² (me shkëlqim)
Pesha e medias, e mbështetur, ADF – 49 deri në 120 g/m² (13 deri në 32 lb)

Madhësitë e mediave, Tabaka e personalizuar 1: 76 x 127 deri në 320 x 470 mm; Tabaka 2: 148 deri 182 deri 297 x 432 mm; Tabaka 3, 4: 210 x 148 deri në 297 x 432 mm; (gjerësia maksimale e printimit është 312 mm në madhësi të mediave deri në 320 mm)
Përmasat e mediave të mbështetura, çelësi 4 x 6 in; Letër; Ligjore; 11 x 17 in; Zarfet

Përmasat e mediave të mbështetura, çelësi 10 x 15 cm; A4; A3; Zarfet
Letra e madhësisë së medias (ADF); shkronja-R; ekzekutiv; ligjore; 11 x 17 in; çeqe amerikane; 4 x 6 inç; 5 x 7 inç; 5 x 8 inç; A3; A4; A4-R; A5; A6; B4 (JIS); B5 (JIS); B6 (JIS); 16 mijë

 

SKU: M775f Kategori: , ,

SHOPPING CART

close