,

Printer kompakt etiketash PT-H110


Spread the love

Dizajnoni dhe printoni etiketa të qëndrueshme duke përdorur tastierën e integruar dhe ekranin grafik. Kjo makinë etiketimi e mbushur me veçori printon etiketa të qëndrueshme deri në 12 mm në gjerësi. Zgjidhni nga disa fonte, stile fonti, korniza dhe simbole për të personalizuar etiketat tuaja sipas nevojave tuaja të sakta.

54.99

Perfekte për zyrë apo vendin e punës
Printimi i etiketave deri në 12 mm në gjerësi, PT-H110 është printeri ideal prezantues i etiketave për etiketime të përgjithshme rreth zyrës ose vendit tuaj të punës.

Ky printer etiketash kompakt dhe i lehtë për t’u mbajtur ka çelësa të dedikuar me qasje të shpejtë për të zgjedhur shpejt nga funksionet e ndryshme për të formatuar me lehtësi etiketën tuaj. Shpejtësia e printimit 20 mm/sekondë i bën punët tuaja të thjeshta të etiketimit.

LCD me 16 karaktere e bën të lehtë krijimin e etiketave. Shikoni paraprakisht dhe zgjidhni kornizat dhe simbolet që dëshironi të përfshini në etiketën tuaj, përpara se të printoni. Zgjidhni nga 3 fonte, 10 stile karakteresh, 15 korniza dhe mbi 250 simbole për të personalizuar etiketat tuaja si të dëshironi.

Karakteristikat kryesore

  • Krijoni etiketa të qëndrueshme deri në 12 mm në gjerësi
  • Printim me shpejtësi të lartë – deri në 20 mm/sekondë
  • Tastierë e tipit të lehtë dhe LCD grafike
  • Shumë fonte, korniza dhe simbole
  • Funksioni i etiketimit të kabllove për të bërë shpejt etiketa për mbështjelljen e kabllove

 

Shënimi i kabllove
Shënoni qartë përshtatësit tuaj AC dhe prizat dhe kabllot e tjera duke përdorur funksionin e shënimit të kabllove. Printon një etiketë flamuri që është mbështjellë në vetvete për identifikim të lehtë.

Kaq shumë përdorime rreth vendit tuaj të punës
Ka shumë përdorime për etiketat P-touch të qëndrueshme dhe të qëndrueshme, të tilla si shënjimi i kabllove dhe prizave, CD dhe DVD, disqet USB flash, pajisje zyre, dosje skedarësh, distinktivë emrat e stafit dhe vizitorëve, dollapët e dosjeve, sinjalistika, dhomat e postës, tabelat e njoftimeve. , raftet dhe numrat e shtesave telefonike.

Etiketa të laminuara me prekje P – të testuara në ekstrem
Kasetat e shiritit Brother TZe vijnë në një larmi gjerësish dhe ngjyrash dhe përfshijnë shirita të specializuar si ngjitës i fortë, ID fleksibël (për mbështjelljen rreth kabllove ose krijimin e etiketave të flamurit), shirita të evidentueshëm dhe sigurie. Këto shirita të laminuara janë tepër të qëndrueshme dhe janë projektuar dhe testuar për t’i bërë ballë ekstremeve të temperaturës, rrezet e diellit, lagështisë, gërryerjes dhe kimikateve.

Karakteristikat dhe Specifikimet

Të përgjithshme – P-touch
Gjerësia maksimale e shiritit (mm) 12
Lloji prerës i plotë
Ekran LCD
Madhësia e ekranit 16 karaktere x 1 rresht
Gjuhë anglisht, gjermanisht, frëngjisht, holandisht, italisht, spanjisht, portugalisht, danez, norvegjez, suedisht, finlandisht, hungarisht, çekisht, polonisht, rumanisht, sllovenisht, sllovakisht, kroatisht, turqisht, portugalisht-brazilianisht
Teknologji Transferimi termik
Lloji i makinës Handheld
Bateri alkaline 6 x AAA (LR03 Alkaline/HR03 Ni-MH)

Furnizime të Përgjithshme
Gjerësia 3,5, 6, 9, 12 mm
Lloji TZe Tape

Dimensionet dhe peshat
Përmasat 111 mm (W) x 204 mm (D) x 58 mm (H)
Pesha 0.40 kg

Në kuti
Kaseta shiriti 12 mm e zezë në shirit TZe të bardhë (4 m)
Udhëzues përdorimi Po
Karta e garancisë Po

Dizajni i etiketës
Fontet 3
Madhësitë e tekstit 3 (të vogla/të mesme/të mëdha)
Stilet e tekstit Normale, Bold, Skicë, Hije, Kursive, Kursive & Bold, Kursive & Skicë, Kursive & Hije
Nënvizoni Po
Printim vertikal Po
Kornizat 15
Simbolet 253

Shtypje
Printim pasqyre Po

Paraqitjet e etiketave të paracaktuara
Funksioni i shënjimit të kabllove Po

Garancia
Garancia Kthimi në bazë
Komentet e klientëve (0)
Dokumentacioni
Markë
Vëlla
Pjesa nr:
PTH110
Lloji
Dore
Kaseta
Kaseta TZ
Dizajnoni dhe printoni etiketa të qëndrueshme duke përdorur tastierën e integruar dhe ekranin grafik. Kjo makinë etiketimi e mbushur me veçori printon etiketa të qëndrueshme deri në 12 mm në gjerësi. Zgjidhni nga disa fonte, stile fonti, korniza dhe simbole për të personalizuar etiketat tuaja sipas nevojave tuaja të sakta.

SKU: PT-H110 Kategori: ,

SHOPPING CART

close