-21%
, ,

HITI CS200E


Spread the love

• HiTi Printer per ID kartela CS-200E

1,100.00 1,400.00

HITI CS200E

Dizajn i jashtëzakonshëm
Motor printimi me shpejtësi të lartë
Koha e funksionimit rritet me më pak ndërprerje të stafit
Module kodimi me gamë të gjerë, opsionale
Ndërfaqja intuitive e përdoruesit
Trup kompakt dhe i lehtë
Zhurmë e ulët në shërbim
Opsione kodimi me gamë të gjerë dhe të përditësueshme në terren
Kontaktoni modulin e kodimit të çipit inteligjent IC
Moduli i kodimit pa kontakt (RFID).
Moduli i kodimit të kartës me shirit magnetik
Fleksibilitete të tjera
Moduli Flipper
Moduli i lidhjes Ethernet
Kapëse hyrëse me kapacitet të lartë (ngarkues 400 kartash)
Toni natyral i lëkurës
Cilësi realiste e fotografisë direkt në kartë
Teknologjia e sublimimit të ngjyrave
Ngjyra e fotos
Pasurimi
Softuer i paketuar falas
Module shtesë opsionale

Numri i modelit              CS200E
Marka                   HITI
Ngjyra e printimit             me ngjyra
Aftësia e printimit            me dy anë
Lidhja                   USB
Kapaciteti i printimit           150-200
Maksimumi i imazheve për Roll       100-200
Metoda e printimit             Dye-Sublimation/Transferimi termik i rrëshirës
Madhësia e kartës             CR-80
Madhësia e letrës             CR-80
Rezolucioni i printimit          300 DPI

Pershkrimi i Produktit

Modeli • HiTi Printer per ID kartela CS-200e
Tekonologjia e printimit
• Sublimimi i ngjyrave (drejtpërdrejt në kartë
Aftesia e Printimit
• Printim nga skaji në skaj
• Printim i njëanshëm ose i dyanshëm*
• Printim me ngjyra (YMCKO) dhe pikturë njëngjyrëshe
Rezolucioni i Printimit • 300dpi
Ekrani • LCM (Liquid Crystal Monitor)
Memoria • 64MB
Shpejtesia e Printimit **
• Printim me ngjyra(YMCKO) deri në 180 karta në orë
• Printim njëngjyrëshe të zezë deri në 1400 karta në orë
Formati i Karteles • CR-80 ISO7810 (53.98mm x 85.60mm)
Trashesia nga  0.25mm~1.0mm (10mil~40mil)
Kapaciteti i Hyrjes • 100 kartela (0.76mm / 30mil)
Kapaciteti i Daljes • 50 kartela (0.76mm / 30mil)
Suporton sistemin operativ • Windows 2000, XP, Vista, Windows 7 (32/64-bit), Windows 8 ( 32/64-bit)
• Mac OS 10.6, 10.7, 10.8
Bundled Software • CardDésireé CS (For Windows PC only)
Lidhja me PC • USB2.0, Ethernet (Optional Module Required)
Dimensionet e Printerit • 197.8mm(W) x 354mm(L) x 204(H)mm
Pesha Neto e Printerit • 4.9kg / 10.8lbs (print media excluded)
Kushtet e funksionimit • 15~32° C (59~89.6°F), 20~75% RH non-condensing
Printimi • Full panel YMCKO 400 roll (Ribbon only), 16 rolls in a carton
• 1/2 panel YMCKO 560 roll (Ribbon only), 16 rolls in a carton
• Monochrome Resin Black 1000 roll (Ribbon only),
16 rolls in a carton
• YMCKOK 330 roll (Ribbon only), 16 rolls in a carton
Modulet Opsionale te kodimit • Contact Smart Card Encoding Module
Modulet opsionale 
të kodimit
(SDK sipas kërkesës) 
• Contact smart IC chip encoding module
• Contactless (RFID) encoding module
(ISO 14443A & B, ISO 15693)
• Magnetic stripe card encoding module (ISO 7811 Hi-co/Low-co)
Opsione të tjera
dhe
Aksesorë
• Flipper module
• High capacity input hopper (400 cards loader)
• Ethernet TCP-IP connection module – Availability to be updated
• Cleaning roller (Dust arrester excluded) – Availability to be updated

RIBONI R0A09

Ribon  YMCKO me capacity 400 printime

 

 
 
SKU: CS200E Kategori: , , Etiketa: , , ,

SHOPPING CART

close