,

Brother – DCP-1623WE


Spread the love

Kjo pajisje kompakte dhe e besueshme me valë të gjitha-në-një ofron një alternativë me kosto efektive për zyrat e zëna në shtëpi që kërkojnë printime profesionale për kosto më të ulëta.

Me toner të madh dhe të përballueshëm prej 1500 faqesh, DCP-1623WE ju jep më shumë për më pak! Me aftësitë e integruara të printimit me valë dhe celular, DCP-1623WE ofron një mori funksionesh dhe vlerë të jashtëzakonshme për paratë tuaja.

178.99

Zgjedhja e përsosur për shtëpinë ose zyrën tuaj të vogël që ka nevojë për një pajisje kompakte që ofron funksione printimi, skanimi dhe kopjimi. Modeli është pjesë e serisë Toner Benefit, e cila ju lejon të printoni sasi të mëdha dokumentesh duke përdorur tonerë me rendiment të lartë (deri në 1500 faqe). Përveç kësaj, ju mund të eliminoni kabllot dhe të lidheni me DCP-1623WE me valë nga celulari ose tableti juaj. Të gjithë punonjësit e zyrës mund të lidhen dhe të printojnë me valë nga kudo që janë.

  • Karakteristikat kryesore :

Printim, kopjim dhe skanim
Rrjet pa tel dhe USB 2.0 me shpejtësi të lartë
Fisheku i tonerit që prodhon deri në 1500 faqe
Shpejtësia e printimit është 20 faqe në minutë
Printim celular
Ekrani: 16 karaktere x 2 rreshta

  DCP-1623WE është një pajisje lazer monokrom pa tela (printim, kopjim, skanim)

Modeli u drejtohet përdoruesve shtëpiak dhe bizneseve të vogla. DCP-1623WE është një pajisje shumëfunksionale që shquhet për kostot e ulëta të printimit. Modeli mbështet tonerët efikasë Brother, të cilët disponohen me një çmim të përballueshëm. DCP-1623WE karakterizohet nga madhësia kompakte, funksionimi i përshtatshëm, dizajni elegant dhe rrjeti i integruar me valë.

SKU: DCP1623WEYJ1 Kategori: ,

SHOPPING CART

close