,

Brother – DCP-L2552DN

Availability:

S’ka stok


Spread the love

DCP-L2552DN – Pajisja laserike shumëfunksionale

Printoni, kopjoni dhe skanoni shpejt dhe në heshtje në shtëpinë ose zyrën tuaj të vogël

260.00

S’ka stok

DCP-L2552DN është zgjidhja perfekte për shtëpi dhe zyra të vogla. Pajisja ka një sërë veçorish që kursejnë kohë, si printimi automatik në dy anë, furnizuesi automatik i dokumenteve me 50 fletë ose shpejtësia e lartë e printimit. Aftësia për t’u lidhur me rrjetin dhe për të printuar drejtpërdrejt nga një telefon celular e bën këtë pajisje të qetë dhe kompakte partnerin e përsosur për punë.

  • Karakteristikat kryesore :

Shpejtësia e printimit deri në 34 faqe në minutë
Printim automatik me dy anë
Ndërfaqja e integruar e rrjetit me tela
Furnizues letre me 250 fletë
Toner fillestar me 1200 faqe *
Lehtë për t’u përdorur dhe konfiguruar

 

  Bizneset  kanë nevojë për performancë
Kurseni kohë duke kopjuar ose skanuar dokumente me shumë faqe kur përdorni furnizuesin automatik të dokumenteve për 50 fletë dhe duke i dërguar ato drejtpërdrejt në adresën e postës elektronike. Dokumentet e skanuara gjithashtu mund të ruhen drejtpërdrejt në SharePoint dhe vendndodhje të tjera. Falë shpejtësisë së lartë të printimit dhe aftësisë për të printuar në lloje të ndryshme letre, ju mund të krijoni dokumente me pamje profesionale, pavarësisht nëse printoni faturën, menunë e restorantit apo raportin.

Vlera më e mirë për paratë
Një faktor kyç për shumë kompani është kostoja, prandaj u siguruam që makina DCP-L2552DN të ishte ekonomike. Duke instaluar fishekët tanë të tonerit me performancë të lartë që mund të printojnë deri në 3000 faqe, ju mund të ulni ndjeshëm koston e çdo printimi

Punë e qetë pa asnjë kompromis

Printimi i nivelit më të ulët të zhurmës në klasë (më pak se 50dB), nuk heq dorë nga kjo me shpejtësinë apo cilësinë. Pajisja funksionon në heshtje me shpejtësi maksimale, kështu që mund ta vendosni me sukses në tavolinën e punës dhe të printoni në sfond pa ndërprerë punën tuaj.

Përdorimi afatgjatë
Duke përdorur materiale të forta dhe të qëndrueshme për prodhim dhe duke ofruar mbështetje të shkëlqyer teknike si standard, përdoruesi mund të jetë i sigurt se printeri i tij do të zgjasë një kohë të gjatë.

SKU: DCP-L2552DN Kategori: ,

SHOPPING CART

close