,

Brother DCP-T720DW

Availability:

S’ka stok


Spread the love

319.99

S’ka stok

Shtypni me shpejtësi të plotë
Me një shpejtësi të printimit të dokumentit deri në 17/16.5 ipm*, printerët Brother përshpejtojnë rrjedhën tuaj të punës në mënyrë që të bëni më shumë në më pak kohë. Nga printimi i raporteve profesionale deri tek broshurat e jashtëzakonshme, ju mund të krijoni me besim materiale të fuqishme biznesi që do të bëjnë përshtypjen më të mirë.

*Bazuar në ISO/IEC 24734. Për më shumë informacion, ju lutemi referojuni www.brother.com/rd/printspeed

Trajtoni detyrat në mënyrë efikase
Trajtoni një sërë punimesh printimi me një tabaka letre prej 150 fletësh të rregullueshme për madhësi të ndryshme letre dhe një vend shtesë për furnizim manual me një fletë për lloje të ndryshme letre. Për më tepër, 20 fletë Auto Document Feeder (ADF) lejon skanimin dhe kopjimin e përshtatshëm të shumë faqeve.

Kurseni më shumë me çdo printim
Ulni koston tuaj për printim me shishet e bojës Ultra të Lartë të Përfitimit të Brother. Shtypni deri në 7.500 faqe ** me ngjyrë të zezë dhe 5.000 faqe me ngjyra! Bojë jonë origjinale e përballueshme siguron makina me qëndrueshmëri të gjatë dhe koka printimi, kështu që ju kurseni më shumë në planin afatgjatë.

** Cituar përafërsisht rendimentet janë ekstrapoluar bazuar në metodologjinë origjinale të Brother duke përdorur Test Model ISO/IEC 24712. Cituar përafërsisht. rendimentet nuk bazohen në ISO/IEC 24711.

Mbushni lehtë dhe me saktësi
Printerët e rezervuarit të bojës të mbushjes së Brother kanë një mbulesë transparente që lejon qasje të lehtë përpara në rezervuarin e bojës të ngulitur. Dizajni miqësor ndaj përdoruesit është krijuar për të minimizuar rrezikun e rrëmujës dhe rrjedhjes.

Shtypni nga Kudo
Me opsione fleksibile të lidhjes, printerët tanë janë krijuar për t’iu përshtatur të gjitha mjediseve të punës. Wi-Fi i integruar lejon që i gjithë grupi juaj i punës të ndajë me lehtësi një pajisje. Plus, printerët Brother janë të pajisur me printim të drejtpërdrejtë celular për lehtësinë e printimit me valë nga pajisjet tuaja celulare.

Lehtë për t’u përdorur
Brother Ink Tank Printer janë plug and play. Mund t’i përdorni direkt nga kutia pa ndonjë instalim të shoferit. Ndërfaqja e thjeshtë e përdoruesit gjithashtu i bën printerët një fllad për t’u përdorur.

 

Ngjyrë printeri për Brother DCP-T720DW

Brother BT-D60BK Black

Brother BT-D60BK Black

Monochrome refill

E zezë

Kapaciteti: 6,500 faqe ( bazuar ne 5% )

Brother BT-5000C

Brother BT-5000C

Monochrome refill

Kaltërt

Kapaciteti: 5,000 faqe ( bazuar ne 5% )

Brother BT-5000

Brother BT-5000 M

Monochrome refill

E Kuqe

Kapaciteti: 5,000 faqe ( bazuar ne 5% )

Brother BT-5000

Brother BT-5000 Y

Monochrome refill

E Verdhë

Kapaciteti: 5,000 faqe ( bazuar ne 5% )

 

 

SHOPPING CART

close