,

Kyocera ECOSYS P5021cdw

Availability:

S’ka stok


Spread the love

ECOSYS P5021cdw është një printer rrjeti i gjithanshëm me ngjyra, i krijuar për grupe të vogla pune dhe përdorues individualë që kërkojnë produktivitet maksimal, besueshmëri dhe përballueshmëri.

  • Deri në 22 ppm b&w / 22 fpm ngjyra
  • Ekran LCD me 2 linja
  • Shtyp me cilësi të lartë në 1200 x 1200 dpi
  • Standard wireless dhe Wi-Fi Direct

310.00

S’ka stok

   Print   Printim
   Wireless   Wireless
 Wired     Wired
  Duplex   Duplex

 

Numri i modelit-Shpejtësia e printimit (A4) (mono/ngjyrë)
ECOSYS P5021cdw-                         21/21 ppm

 

Specifikimet kryesore

Modeli ECOSYS  ECOSYS P5021cdw
Shkruani Desktop
Metoda e shkrimit Laser gjysmëpërçues
Shpejtësia e printimit (A4) (mono/ngjyrë) 21/21 f
Koha e printimit të parë (mono/ngjyrë) 11/12,5 sekonda
Koha e ngrohjes 32 sekonda
Rezolucioni 600 x 600 dpi, 1200 x 1200 dpi
Automatik i dyfishtë
Paneli i kontrollit Paneli LCD me 2 rreshta
Konsumi i energjisë (Konfigurimi standard) Modaliteti i printimit 345 W
Modaliteti i gatishmërisë 33 W
Modaliteti i gjumit 0,9 W
Zhurma (ISO7779/ ISO9296) Modaliteti i printimit 48dB(A); Modaliteti i qetë: 44dB(A)
Modaliteti i gatishmërisë 30dB(A)
Dimensioni (W x D x H) (Njësia kryesore) 410 mm x 410 mm x 329 mm
Pesha (njësia kryesore) Përafërsisht. 21 kg

Kontrolluesi

Modeli ECOSYS P5021cdw
CPU 800 MHz
Memorie standarde 512 MB (maksimumi 512 MB)
Ndërfaqja USB 2.0 me shpejtësi të lartë x1; Ethernet 10BASE-T/100BASE-TX/1000BASE-T; USB Host x1; 802.11 b/g/n/LAN me valë/WiFi Direct (vetëm ECOSYS P5021cdw/ECOSYS P5026cdw)
PDL PRESCRIBE, PCL6 (PCL5c, PCL-XL), KPDL3 (Postscript 3 në përputhje), PDF Print Direct Ver. 1.7
Printim në rrjet TCP/IP, NetBEUI, FTP, Port 9100, LPR, IPP, Printim WSD, Apple Bonjour, IPsec, SNMPv3, IEEE802.1x, IPP mbi SSL/TLS, HTTP mbi SSL/TLS, FTP mbi SSL/TLS, SMTP mbi SSL/TLS, POP3 mbi SSL/TLS, WSD e përmirësuar mbi SSL/TLS
Sistemi operativ i mbështetur Windows Server 2003, Windows Server 2008, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Windows Server 2012 R2, Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1; Apple Macintosh OS X 10.5 ose më i ri, Linux
Standardi i printimit me memorie USB
Formati i printimit me memorie USB TIFF, JPEG, PDF, XPS
Printim celular AirPrint, Mopria, KYOCERA Mobile Print

Trajtimi i letrës

Modeli ECOSYS P5021cdw
Kapaciteti standard i letrës 250 fletë (kasetë) + 50 fletë (MPT)
Maksimumi 550 fletë (njësia kryesore + 250 fletë PF-5110 + MPT)
Kasetë me madhësi letre Min. A6R – Maks. A4 (Ligjore)
MPT Min. A6R – Maks. A4 (Ligjore)
Pesha e letrës Kasetë 60 – 163 g/m2
MPT 60 – 220 g/m2
Printimi i dyfishtë Madhësia e letrës: A5R – A4/Legal; Pesha e letrës: 60 – 120 g/m2
Kapaciteti i daljes Max. 150 fletë me fytyrë poshtë

SKU: KY-P5021CDW Kategori: , Etiketa: , , ,

SHOPPING CART

close