,

Brother SP1 Sublimation Printer


Spread the love

RRETH PRODUKTIT

Lëshoni krijimtarinë tuaj të brendshme të guximshme dhe plot lulëzim me Printerin Brother Sublimation. Printeri Brother Sublimation është ideal për çdo krijues, artist ose stilist pasi ju lejon të krijoni projekte me ngjyra të gjalla, të tilla si këmisha, çanta mbathjeje, gota qeramike, kuti metalike, slitë dhe më shumë duke përdorur Artspira¹, aplikacionin e modifikimit dhe dizajnit të Brother. Pasi të keni dizajnuar në Artspira¹, mund t’i transferoni shpejt krijimet tuaja në printerin tuaj Brother Sublimation dhe të printoni dizajne me ngjyra me cilësi të lartë dhe të gjallë. Kërkohet shtypja e nxehtësisë – nevojiten blerje shtesë.

Karakteristikat kryesore

  • Bëjeni atë tuajën Kombinuar me aplikacionin Artspira¹, printeri Brother Sublimation do ta çojë kreativitetin tuaj në lartësi të reja me dizajne unike, me cilësi të lartë dhe ngjyra të gjalla për projektin tuaj të ardhshëm DIY.
  • Artspira Connection Modifiko dizajnet drejtpërdrejt në pajisjen tënde celulare dhe transfero modelet e tua të reja në printerin tënd Brother Sublimation nëpërmjet një lidhjeje me valë. Pasi të jeni në aplikacionin Artspira¹, krijimi i një vepre arti të personalizuar nuk ka qenë kurrë më i lehtë me 100 dizajne sublimimi² për të zgjedhur, Funksionaliteti AR², Konvertimi i imazhit² dhe një veçori e stilit të posterit².
  • Krijime të personalizuara Përdorni printerin Brother Sublimation në materiale poliestër, si këmisha, kapele, xhaketa ose në artikuj të veshur me polimer si kriklla dhe strella³, për të krijuar pjesë të personalizuara të modës, duke ftuar shenja dekorimi të shtëpisë, dizajne të personalizuara dhe më shumë!
  • Filloni menjëherë nga kutia! Printeri Brother Sublimation përfshin një grup fishekësh Brother Genuine Ink (47 ML / CMYK) me madhësi të plotë. Bojë sublimimi i zi/SP01BKS, bojë sublimimi e verdhë/SP01YS, bojë magenta sublimation/SP01MS, bojë sublimimi cian/SP01CS dhe disa fletë letre sublimimi (SP01PLS) për të filluar. Brother Genuine Ink është projektuar dhe testuar posaçërisht për të performuar sipas standardeve të larta, duke ndihmuar në ofrimin praktikisht të printimit pa njollat ​​dhe njollat, ndërsa zgjat jetën e kokës suaj të printimit.
  • Ide të mëdha në një gjurmë të vogël Printeri Brother Sublimation ka një gjurmë të përshtatshme në shkallë të vogël (17,1” (435 mm) W x 13,5” (343 mm) D x 6,2” (159 mm) H), kështu që ju mund të krijoni idetë tuaja të mëdha në një pamje kompakte vendndodhjen.
Make it Your Own

Bëjeni atë tuajën

Kombinuar me aplikacionin Artspira1 , Printeri Brother Sublimation do ta çojë kreativitetin tuaj në lartësi të reja me dizajne unike, me cilësi të lartë dhe ngjyra të gjalla për projektin tuaj të ardhshëm DIY.

Artspira App

Aplikacioni Artspira

Pasi të keni hyrë në aplikacionin Artspira1, krijimi i një vepre arti të personalizuar nuk ka qenë kurrë më i lehtë me 100 dizajne sublimimi2 për të zgjedhur, Funksionaliteti AR2, Konvertimi i imazhit2 dhe një veçori e stilit të posterit2.

Customized Creations

Krijime të personalizuara

Përdorni printerin Brother Sublimation në materiale me poliestër, si këmisha, kapele, xhaketa ose në artikuj të veshur me polimer si kriklla dhe slitë3, për të krijuar pjesë të modës të personalizuara, duke ftuar shenja dekorimi të shtëpisë, dizajne të personalizuara dhe më shumë!

Get Started Right Out of The Box

Filloni menjëherë nga kutia

Printeri Brother Sublimation përfshin:

Një komplet i plotë i fishekëve të bojës origjinale Brother (CMYK), me secilin prej tyre një fishek 47 ML (Bojë Sublimimi i Zi/SP01BKS, Bojë e Verdhë Sublimimi/SP01YS, Bojë Sublimimi Magenta/SP01MS, Bojë Cyan Sublimation/SP01CS)
Disa fletë letre sublimimi (SP01PL) për të filluar.
Kërkohet shtypja e nxehtësisë – nuk përfshihet (shitet veçmas).

Bojëra dhe letra të disponueshme (shiten veçmas)

Krahasimi i produktit
SP01BKS
SP01CS
SP01MS
SP01YS
SP01PL

Përshkrimi

Brother Sublimation Ink

Brother Sublimation Ink

Brother Sublimation Ink

Brother Sublimation Ink

Brother Sublimation Paper

Color

Black

Cyan

Magenta

Yellow

White

Çfarë ka në kuti

1 Ink Cartridge

1 Ink Cartridge

1 Ink Cartridge

1 Ink Cartridge

100 Sheets

Brother Genuine Reliability

 

Compatible with Artspira

E përputhshme me Artspira

Importoni dhe ruani lehtësisht deri në 20 imazhe të printuara me aplikacionin Artspira1. Me akses në modelet dhe dizajnet e printimit, plus aftësinë për të kthyer imazhet në vizatime të stilit poster, Artspira1 do t’ju bëjë të krijoni në lëvizje.

Krahasimi i produktit
Standard Plan
Premium Plan

Content

Artspira Magazine

Qasje e kufizuar në arkiva Një revistë falas në muaj

Qasje e pakufizuar në të gjitha revistat dhe projektet

Projektet mujore

Qasje e kufizuar për të parë arkivat e projektit Shikoni dhe transferoni projektin e parë të çdo muaji

Qasje e pakufizuar për të parë dhe transferuar arkivat e projektit

Dizajnet

500 Qëndisje | 500 Prerje 100+ Printime

7000 Qëndisje | 3000 Prerje 1500+ Printim

Përdorimi Komercial

Të gjitha dizajnet mund të përdoren në treg

përveç rasteve kur thuhet ndryshe

Të gjitha dizajnet mund të përdoren në treg

përveç rasteve kur thuhet ndryshe

Mjetet e Editimit

Mjeti i vizatimit: Ngjyra

1 Qëndisje

61 Qëndisje

Mjeti i vizatimit: Shabllonet

35 Qëndisje

125 Qëndisje

Modelet e dizajnit

11 Qëndisje

111 Qëndisje

Konvertimi i imazhit

Prerja – gjurmimi i artit të linjës

Qëndisje – Qasje në dixhitalizimin e fotografive dhe qepje tërthore Prerje – Qasje në gjurmimin e artit të linjës Printime – Qasje në konvertimin e portretit

Fontet

10 Qëndisje| 10 Prerje 10 Printim

30 Qëndisje | 30 Prerje 30 Printim

Import External Files

Qëndisje – PES, PHC, PHX, DST Cutting – FCM, SVG Printing – JPEG, PNG

Qëndisje – PES, PHC, PHX, DST Cutting – FCM, SVG Printing – JPEG, PNG

AR Function

Shikoni dizajnin në material përpara prerjes, qepjes ose printimit!

Shikoni dizajnin në material përpara prerjes, qepjes ose printimit!

Krijimet e mija (Cloud Storage)

Ruani 20 dizajne në ruajtjen e cloud

Ruani 100 dizajne në ruajtjen e cloud

Falas

$12.99 Per Muaj

1 Aplikacioni Artspira dhe lidhja me valë kërkohen për funksionimin e makinës.

2 Veçori e disponueshme me Abonimin Premium Artspira+.

3Më i përshtatshmi për artikujt me ngjyrë të bardhë ose të hapur që kanë një shtresë polimer dhe pëlhura me ngjyrë të bardhë ose të çelur që janë të paktën 60% poliestër.

^ Kërkohet plani i abonimit Artspira+.

^^Anëtarët standardë të Artspira kanë akses në një revistë falas në muaj dhe akses të kufizuar në arki. Kërkohet një plan abonimi Artspira+ për akses të pakufizuar në të gjitha revistat dhe projektet.

**Duke u regjistruar për një abonim me pagesë në Artspira +, ju pranoni të tarifoheni me një tarifë prej 12,99 dollarë në muaj. Nuk do të ofrohet asnjë rimbursim ose proporcion. Abonimi mund të anulohet në çdo kohë. Kërkohet shkarkim falas i aplikacionit Artspira dhe lidhje me valë. Përputhshmëria mund të ndryshojë sipas pajisjes dhe sistemit operativ.

 

 

 

 

 

SHOPPING CART

close